In Rapport Coaching

Over In Rapport

Verbinding en samenwerking is van doorslaggevend belang. Dat heb ik in op vele manieren geleerd tijdens mijn carrière in de bouwwereld, van organisatieassistent tot directielid. Het in goede banen leiden van een project is behalve bouwkundig, ook echt mensenwerk. Want met elkaar moet je het doen. Hoe beter de samenwerking in een team en hoe beter ieder weet wat zijn taak binnen het geheel is, hoe beter het resultaat. Ik ontdekte dat mijn talent ligt in het op één lijn brengen van de partijen. Heldere en doelgerichte communicatie is daarbij een belangrijke succesfactor.
Wanneer het werk met een gevoel van wederzijds respect en gezamenlijkheid wordt uitgevoerd, is het resultaat vaak beter en mooier dan je van te voren durfde geloven. Want de mensen vullen elkaar aan en denken met elkaar mee. Ieder geeft het beste uit zichzelf.

De geslaagde projecten zorgden voor een stroomversnelling in mijn carrière. Ik nam in mijn enthousiasme steeds meer hooi op mijn vork. Totdat ik me ineens afvroeg: voor wie doe ik dit allemaal? Is dit wie ik ben? Ik kreeg een burnout. Mijn lichaam trok aan de noodrem en stelde me voor de keuze: ga ik zo door?

Ik besloot het roer om te gooien, rechtop te gaan staan en op mijn gevoel te vertrouwen, ook al was dat tegen de stroom in. Ik ging studeren voor coach en trainer om me verder te specialiseren in de ‘mensenkant’ van het werk. Inmiddels ben ik gecertificeerd coach en trainer in onder meer NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en Systemisch werk (opstellingen). *
Ik ontdekte de waarden waar ik me door laat leiden, inspireren en voeden: vertrouwen, inspiratie, motivatie, eerlijkheid en vrijheid. Ik ben dankbaar dat ik door mijn burnout anders in het leven ben gaan staan. Ik leerde in rapport te komen met mezelf en dat is iets dat ik iedereen gun!

De afgelopen jaren heb ik vele klanten, zowel particulieren als bedrijven, als coach geholpen met het stellen en halen van doelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en samenwerking.
Bouwmanagement en coaching is een op het eerste gezicht vreemde combinatie die heel goed blijkt uit te pakken. Als bouwmanager heb ik veel profijt van mijn talenten in het begeleiden van mensen. En als coach en trainer maak ik dankbaar gebruik van mijn ervaring in het doelgericht afbakenen en begeleiden van veranderingsprocessen. Het bouwen van huizen heeft veel overeenkomsten met het bouwen van persoonlijkheid!

Wil je weten wat In Rapport voor je kan betekenen? Ik nodig je van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel of mail me, of neem contact op via het contactformulier.

Ik ben gecertificeerd als:

  • NLP practitioner
  • Master practitioner
  • Trainersopleiding basis
  • Internationaal gecertificeerd NLP trainer
    (diploma’s gekwalificeerd door NVNLP)
  • Systemisch werken Basis
  • Systemisch werken Verdieping
  • Trance
  • Realisatiekracht coaching