In Rapport Coaching

Testimonials


Peter, eigenaar van Compuniek Bedrijfsautomatisering:

“Ik wil graag mijn ervaring delen waarom het zinvol is om NLP in te zetten. En wat voor resultaten dit kan bieden. In ons geval hebben wij een kanjer gevonden die de begeleiding en de cursus op zich wilde nemen: Fred van Hooydonk van InRapport.

Ken je het gevoel dat jij en je bedrijf in een negatieve spiraal terecht zijn gekomen en nog erger dat er een gevoel van afstandelijkheid ontstaat? En dat je mensen afgevlakt en ongeïnteresseerd zijn over wat er om hun heen gebeurt? Het idee en gevoel hebben dat je mooie bedrijf waar je al 25 jaar keihard voor knokt, wegglipt?
Bij ons is het terug te brengen naar nare gebeurtenissen met oud-collega’s, de crisis en daardoor onze financiële situatie.

Analyse gesprekken: De intakegesprekken zijn door Fred persoonlijk gedaan.
Door individuele gesprekken van tevoren te houden ontstaat er een goed beeld wat voor gevoel er leeft en waaraan wij met z’n allen kunnen gaan werken. Deze inzichten hebben voornamelijk de insteek van onze NLP dag bepaalt.
Om bepaalde impasses of gewoontes te doorbreken hebben wij “opnieuw” geleerd, hoe je elkanders waarde en gevoel weer leert zien, horen en voelen.
Mijn team bestaat uit een stel prachtige mensen die net zoals ik complimenten, warmte, uitdagingen en resultaten nodig heeft. Door technieken die Fred ons heeft aangereikt, hebben de meeste van ons geleerd om weer nader tot elkaar komen en inzichten te krijgen. Hij heeft ons zelfs laten voelen wat wij als mens dachten kwijt te zijn.
Het eindresultaat van één dag met z’n allen op een prachtige en rustige locatie te zijn, en NLP in te zetten is verwonderlijk en bijzonder te noemen. Het voelt alsof elk individu weer tot een team is gesmolten.
Tot op de dag van vandaag werken wij weer meer open en waardig met elkaar.
Ik kan niet anders zeggen dat Fred ons een geweldige duw in de rug heeft gegeven. En ons heeft laten zien waarom wij ook al weer voor elkaar hebben gekozen in ons bedrijf.
MiCompuniekjn team kan weer tegen en stootje en dragen elkaar weer als mooie mensen.

Dank voor de inzichten Fred!”

 

Tim, directeur in het basisonderwijs van Woerden:
“Fred in rapport maakt van coachen een sport.
Fred staat garant voor een plezierige en energierijke coaching. Een uurtje bij Fred geeft mij veel nieuwe inzichten en ideeën.

In 2014 liep ik lichamelijk vast waardoor ik mijn werkzaamheden moest stopzetten en weer langzaam moest opbouwen. Ik wilde op een andere manier met mijn werk omgaan. Hier heb ik Fred bij gevraagd om te helpen.

En Fred heeft mij geholpen. Met behulp van theorieën en inzichten heb ik weer een goede energiebalans gevonden tussen werk en privé. Hier ben ik hem zeer dankbaar voor. Ik geniet nu meer van mijn werk en gezin. Wat ik fijn vind aan Fred is dat hij luistert en (mede) coacht in het onderbewuste. Vaak had ik nog dagen na een consult nieuwe aha momenten.
Fred gaat er vol voor en heeft zoveel energie die hij graag met je wilt delen.”

Andre:
“FRED staat voor Fiducie, Realistisch, Eerlijk, Doelgericht.
In alle rust en respect krijg je onder zijn begeleiding de ruimte voor je verhaal en vervolgens inzicht(en). Dat daarbij goede theoretische modellen als ondersteuning ( en niet als doel op zich ) worden gehanteerd, is verhelderend, prettig en ondersteunend.
Het helpt.”

Nalinie:
“Je begeleiding en coaching ervaar ik als inspirerend, geeft stof tot nadenken, vol energie en met structuur en tools word ik aan het werk gezet om mijn pad te volgen.”

Nienke:
“Fred is een man die je vertrouwen geeft, vertrouwen vanuit hem en hij zorgt ervoor dat je eigen vertrouwen groeit.
Door het stellen van kritische vragen en je de tijd te geven deze vragen binnen te laten komen, kom je in een laag van jezelf waar je de antwoorden kunt vinden op de vragen die jij hebt.
Zijn levenservaring geeft mooie levendige voorbeelden waardoor je tijdens een coachingssessie dicht bij elkaar komt.”

Diana:
“Door niet verwerkte problemen in het verleden, kwam ik mijzelf regelmatig tegen.
Vooral op het werk zorgde dat voor problemen. Vooral collega’s die zeer mondig zijn en hun mening doorduwen, geeft problemen.
Na in november 2013 weer thuis gezeten te hebben na problemen op het werk ben ik bij Fred terecht gekomen.
Vanaf het eerste moment voelde het goed en merkte ik al verschil. Door het in trance brengen en teruggaan naar het verleden heb ik dingen kunnen afronden. Wat voorop staat is het leren trots zijn op mijzelf en dat ik het goed heb gedaan. Dat wat ik heb meegemaakt gedurende mijn leven heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben en daar mag ik trots op zijn. Alleen moet ik leren sterker te zijn en voor mijzelf op te komen.
Door tegen mijn jongere ik en nog een aantal personen te hebben kunnen zeggen wat ik wilde voel ik mij beter en rustiger. Ik heb alles meegenomen en ga nu mijn afgesproken doelen voor 2014 behalen en door met werken aan mijzelf.
Ik kan In Rapport zeker aanbevelen aan mensen die aan zichzelf willen werken om er beter van te worden.
Ik zeg nu ook vaker tegen mijzelf dat ik trots ben op wat ik doe en gedaan heb en het werkt.

Fred heel veel dank voor je hulp en sturing.
Ik wens je veel succes met In Rapport en ik weet je te vinden als ik je weer nodig heb.”